16 tanker på “Hjemmeside tilbake

  • Hello Web Admin, I ncioted that your On-Page SEO is not that great, for one you do not use all three H tags in your post, also I nciote that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword .wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at.

  • Uh, det var godt nok en fantastisk djielg overraskelse at komme hjem til fra en ve5d tur i regnen !! Er himmelhenrykt! 🙂 Og mange tak Tina.Du kan tage e6ren for at have sle5et rekorden pe5 min blog hehe, me5tte lige spe6rre f8jnene op, da jeg opdagede, at der havde ve6ret hele 25 le6sere indenom min blog i dag – og kunne se, at de kom herfra (det er stort for en lille, spirende blog som min :-D)Wuhu, har sendt min adresse og navn til den mail, der ste5r opgivet under «Min Profil» :-)Knus Cecilie

  • It’s perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may just I want to recommend you few fascinating things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to learn even more issues approximately it! Matheus Postado em Tem nego que reclama até do jogo mas:A gente vcs axa que é facil fazer um jogo no brasil???Vc n tem apoio cara, nao tem nadaa é vc produzindo sozinho entao seus NERDS de merda! PARA DE CRITICA, entao arranja patrocinio pede pro governo ajudar em verbas pra podruzir um game, SEUS MERDA! Só SABE FALA MAL!

  • It’s perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may just I want to rcnmomeed you few fascinating things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to learn even more issues approximately it!

  • Thanks fro the great tips much appreciated. I have aarledy sacrificed one Revell panther to the cause but wasn’t aware of the Grandt Line plastics nuts and bolts must go and take a look.

   • Ve5rt kylske5p e4r en ple5ga, det luktar ILLA. Vi har ff6rsf6kt med i priicnp ALLT. Sist skrubbade vi det med klorin, men nu har det bf6rjat lukta igen. Det e4r inte maten som luktar illa utan det verkar sitta i kylske5pet, samma typ av lukt e5terkommer varje ge5ng, ett tag efter ste4dning. Som le4ngst har lukten varit borta en vecka, vad ska vi gf6ra?

 1. Jeg synes at jeg havde sendt en kommentar, men jeg kan ikke finde den se5 jeg prf8ver igen. Jeg vil meget gerne deaglte i din fine give away. Jeg bliver jo mere og mere vild med Greengate ting jo mere jeg kigger pe5 din blog. 🙂

 2. Jeg har det seneste år blevet forkælet hver eneste måned når et Elle-blad dumpede ind af min brevsprække. Jeg har desværre måtte opsige mit abonnement fordi pengepungen strammede lidt og SU’en ikke gav rum til “unødvendige” goder. Jeg nåede ikke at opleve dette nye tillæg og jeg er ellers blevet helt bidt af en syg indretningsarkitekt de seneste par år. Det kunne derfor være den absolut lækreste gave at vinde, så jeg kunne hygge mig lidt med et blad i vintermørket.Til min bolig ønsker jeg mig højt en lampe som jeg kan have stående på mit natbord. Den nuværende er fra IKEA og ligner noget der hører hjemme på et børneværelse. Desuden lyser den alt for kraftigt… Men jeg har desværre ikke fundet den helt rigtige lampe (til den helt rigtige pris) endnu…Jeg vil krydse mine fingre indtil lørdag !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s