Godt når gamle helter vender hjem!

559946_10152564673325104_302108133_n

Thomas Meier Strømme (25) signerer her kontrakt for VSF FC.
VSF FC ønsker Thomas Meier Strømme velkommen tilbake som spiller.
Fansen håper Thomas Meier Strømme skal være en viktig brikke i årets satsning på opprykk. Det er knyttet store forventninger til Thomas Meier Strømme foran årets sesong og spilleren har beroet fansen med at han vil være med å kjempe om årets toppscorer-tittel.

Meier_VSF

3 tanker på “Godt når gamle helter vender hjem!

  1. 7th, 2010. ‘IGG’s Kevin Xu on challenging the Chinese game merakt’. September 7th, 2010. ‘Bruce Shelley’s Five Rules/Steps for a Game Design’s First Draft’. September 7th, 2010. ‘Louis Castle on how to reinvent yourself in a dynamic merakt’.

  2. Åh jeg kunne så godt bruge at vinde de to billetter, min datter skal til Rumænien i et halvt år. Hun læser til pædagog og har valgt at gennemføre den sidste praktik der. Det hele har været på plads, i ca. 2 mdr. Troede vi.. For pludselig mandag i denne uge tikkede en mail ind, at der skulle bruges et stempel, inden hun kunne få undervisning i den sprog undervisning der er nødvendigt for at kunne gennemføre praktikken. Stemplet kan kun fås ved udenrigsministeriet i København. Problemet er at hun skal flyve kl. 05.00 den 2. Feb og stemplet skal hentes inden kl. 13 – pludselig blev det nødvendigt, at jeg køre hende til Sjælland og jeg skal være hjemme igen lørdag formiddag. Hvad skal vi dog lave i alle de timer på Sjælland ? Åh håber vi skal en tur i Rødovre hallen 🙂

  3. I started this year with a chalelnge from my local christian radio station call 30 days of uplifting and positive. I began to listen only to positive messages for thirty days. Also for christmas my wife and son gave me a new bible and cover for it. It’s the end of july and what a great year this has been. I love the word, and have been spending more time than ever with it! It can truly change you!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s