VSF henter Robert Andersen

Rober_VSF

 

VSF har signert stortalentet Robert Andersen (20) fra Alta IL. Andersen forteller at han gleder seg til å spille med den velkjente diamanten på hjertet og lover å gi 100% innsats både i kampen om opprykk og på trening. Han har hittil vist at han bekler både forsvar- og midtbaneplassene utmerket og kommer derfor til å bli en intet mindre enn ypperlig tilvekst til stallen. I tillegg har han gang på gang bevist at han besitter et keepertalent de færreste på VSF kan skryte av. VSF gleder seg til fortsettelsen og ønsker Andersen en troféfylt karriere som nyeste tilvekst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s