Mørch signerer for VSF

Håkon

VSF fortsetter kjøpefesten med å signere Håkon Mørch (22) fra Jutul IL. Håkon er en terrier som kan figurere både på midtbanen og på høyreback, en fleksibilitet ledere og fans vet å sette pris på. Mørch har imponert for VSF før, men det var først i januarvinduet at det lykkes Vinderen å hente ham fra Jutul. Vintertreningene har vist at bor svært mye i gutten fansen kaller «den lille kjempen», og klubben har store forventninger til ham.

«Jeg er overlykkelig for endelig å ha fått igjennom overgangen, og kan ikke vente med å ta på meg den oransje trøyen igjen», sier Mørch. «Jeg er her for å kjempe om opprykk og forhåpentligvis kan jeg bidra til at klubben når sine mål».

VSF gleder seg til å se Mørch i aksjon når sesongen starter opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s