Dahl skriver under

Erik Dahl2

De gode nyhetene fortsetter for VSF idet Erik Dahl (28) skriver under! Det var knyttet bekymring til legesjekken grunnet et trøblete kne, men alle parter kunne puste lettet ut da Dahl fikk grønt lys av klubbens lege, og VSF omsider kunne ønske den lynhurtige spilleren hjertelig velkommen til klubben.

Dahl kan bekle de fleste offensive posisjoner, og fansen forventer å se ham på ving eller spissplass så snart treningskampene trår til. Med sin hurtighet, teknikk og meget gode skudd, utgjør gründeren (sørg for å sjekke ut www.rockdenim.no) en offensiv trussel som VSF forventer skal bli en nøkkelfaktor i jakten på opprykk. Treningene i vinter har vitnet om en skyhøy kvalitet som har fått fansen til å synge Dahls navn selv før sesongen er i gang.

Dahl var mest opptatt av å komplimentere den kvinnelige reporterens isblå øyne, men da han ble spurt om hva han følte nå, svarte Dahl på sedvanlig vis.

«Helsmooth, baby. Helsmooth», sier 28-åringen.

Det var ikke mulig å få et intervju med lagleder Strømme, som etter sigende allerede var ute og «feiret signeringen». Gleden er å spore i hele klubben, som slett ikke kan vente med å se Dahl i aksjon nok en gang.

VSF ønsker Dahl lykke til og gleder seg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s