Tegle velger VSF

Andreas Tegle

Ryktene som har preget nyhetsbildet den siste uken skulle vise seg å stemme! VSF kunne sent mandag kveld omsider presentere Andreas Tegle (25), hentet fra UBMI – ovenfor flankert av en meget fornøyd lagleder Strømme (med det sexy hodeplagget) og medspiller Anders Torper.

Den høyreiste mannen fra Bryne – eller «Den blonde fole» som den kvinnelige fansen kaller ham – hadde valget mellom flere storklubber, men valgte heldigvis de oransjekledde fra vest. Tegle bekler det som bekles kan på venstresiden, og er i så måte en særdeles velkommen forsterkning hos Vinderen. Han har virket svært solid på trening i hele vinter, noe som har gjort at både ledelse og fans har enorme forventninger til ham.

«Eg tog drosja. Kjempe kjekke tur», sier Tegle.

«Dræææge på åra», avslutter han.

Vinderen SF ønsker Tegle hjertelig velkommen til klubben.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s