VSF signerer Pettersen

Øystein Pettersen

VSF har etter knallharde og langdrevne forhandlinger omsider gleden av å kunne presentere Øystein Arctander Pettersen (30) fra UBMI. Klubbene har valgt å ikke gå ut offentlig med overgangssummen, men ryktene skal ha det til at det er snakk om et beløp som overskrider tidligere rekorder.

Mannen med det eksotiske mellomnavnet har figurert for Vinderen også tidligere, da som spisspartner til en av VSFs storscorere (Meier), og supporterskaren var i så måte meget lykkelige for at overgangen kunne fullføres. De, som klubbens ledere, håper på et videre fruktbart samarbeid på topp, og VSF kunne allerede kort etter signeringen melde om rekordsalg av trøyer med «Pettersen» bakpå.

Ledelsen i VSF har jobbet hardt og lenge for å få til overgangen, men gleden har vært gjensidig.

«Æ gleda mæ tell ligakamp på ein kaill og rægntong høstkveill på bjølsenfeltets naturgræsss», sier Pettersen i et fyldig intervju.

«Vi måtte ut med noen kroner, men det var vel verdt det. Når gamle bamsefar Strømme skal ut og handle spillere, skal det gjøres skikkelig», sier en lykkelig lagleder, og entusiasmen var til å ta og føle på. Intervjuet kan i sin helhet leses i neste nummer av Vinderens Venner.

VSFFC ønsker Pettersen hjertelig velkommen til klubben og gleder seg til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s