VSFFC – Ullern 3 1-1

VSFFC tapte to poeng i serieåpningen, mot et lag som skal slås. 

Lagoppstilling (bytter):

Jonas

Simen  (Myking) –    Fabian    –    Christian   –   T egle

Erik (Nichola) – Lars Mathias (c) – Anders HM (Eric Breit) – Torper (Sjur)

Meier (Øystein)  –   Håkon (Jan Christian)

VSFFC bestemte seg for å starte med en meget sterk startoppstilling for å presse Ullern 3 fra start. Dette fungerte til en viss grad. Positivt var at Vinderen dominerte store deler av banespillet og at Ullern 3 knapt kom til sjanser i første omgang. Mindre positivt var at den blendende angrepsfotballen glimret med sitt fravær.

Det lille Ullern-gutta hadde å by på i første omgang ble enkelt tatt hånd om av De Fantastiske Fem, nemlig SimenFabianChristian, Den blonde fole og ikke minst Jonas. Sisteskansen var solid de gangene han klarte å ikke beundre seg selv i sin nye, lillarosa keeperdrakt.

På midtbane sentral la Lars Mathias og Anders HM ned et meget solid stykke arbeid og skal ha mye av æren for at de hvitkledde fra Oslo vest ikke var i stand til å foreta seg særlig mye. I det 27 minutt slo kapteinen et frispark som en Ullern-spiller ekspederte inn i eget mål. Lars Mathias blir selvsagt kreditert scoringen.

På vingene lagde Torper og Dahl kvalm. Sistenevnte fikk løsnet av et skudd som keeper såvidt reddet ved å hive seg helt oppe i krysset, som en tiger (med forbehold om noe overdrivelse).

På topp ble Meier avblåst uforskammet mye for røft spill. Dette var selvsagt fullstendig feilaktige avgjørelser, han hadde nemlig sett Luis Suarez gjøre lignende og slippe unna med det. Spissen gikk på sine kjente løp, men har fremdeles til gode å åpne scoringskontoen. Fansen, og spilleren selv, begynner å bli utålmodige.

Ved siden av ham la Håkon ned et ærlig stykke arbeid og spilte også Meier igjennom med noen nydelige stikkere ved et par anledninger. Bærumsgutten fikk også fyrt av et skudd etter å ha dratt en meget frekk luke på en hvitkledd forsvarer.

Annen omgang startet derimot noe svakt og Vinderen så en stund ut til å ha raknet noe. Dette tok seg opp etterhvert, og de oransje fra vest hadde gode sjanser til å ta ledelsen, men dessverre ville ikke ballen inn i kveld. Derimot var Christian uheldig og felte en Ullern-spiller i eget felt. Det skal sies at gutten falt ekstremt lett i kontakt med den svære stopperen vår. Straffen ble uansett satt i mål, og skulle bli siste scoring i kampen.

På høyresiden var det ekstremt mye energi, noe som selvsagt er å forvente når hhv back- og vingposisjon er bekledd av Myking og Nicholas. Sjur på motsatt side spilte nesten konsekvent på ett eller to touch, som var meget imponerende. Eric viste stor ro ved flere anledninger ved å holde motspiller unna og spelle kula, som de sier på ungkarsfestivalen i Sulna.

Jan fikk på topp ikke de beste arbeidsforhold og ble dessverre ikke særlig involvert i kveld. Spissmakker Øystein la seg dypere og fikk dermed ballen oftere. Nordlendingen viste utmerket teknikk og vil særlig bli husket for et ekstremt godt frispark slått i sluttminuttene, som hele benken så i mål.

Oppsummering: Skuffende var at kommunikasjonen fra Bøler-kampen så ut til å ha forsvunnet noe og at vi har til gode å få til noe særlig sjanseskapende spill. Positivt er at vi, etter min mening, var et bedre lag. Vi har mange gode spillere nå, og en stor stall å velge fra. Ett poeng er dessuten ikke så ille til å være første kamp etter en påske hvor nok de fleste ikke akkurat har ligget i hardtrening. Bamsefar Strømme gleder seg meget til fortsettelsen og de første 3 poengene borte mot Fortuna 2 om en uke!

Kveldes kommentar: 
– Tan, ass.
Håkon Mørch var imponert over Ullern-spillerens bronsebrune hudfarge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s