Fortuna 2 – VSFFC 2-1

VSFFC kjørte fullstendig over Fortuna 2 i annen omgang i solskinnet på Haraløkka, men tabber i begge ender av banen gjorde at Fortuna likevel stakk av med alle poengene i denne hengekampen.

Lagoppstilling (bytter):

Jonas

Stein Viggo (Jostein) – Christian – Tegle – Torper

Jan Christian (Nicholas)  – Lars Mathias – «Anders HM» – Myking

Thomas (Eric) – Øystein

Lagene var relativt jevne i første omgang og det var egentlig ikke stort å notere seg for. Omgangen startet rimelig ræva, og det var et tydelig «søndag ettermiddag»-preg over VSF. Konsentrasjonen og fokuset var hos flere lagt igjen hos damen man hadde et godt øye til vorset kvelden før, men etter en 20 min begynte ting å sette seg.

Forsvaret var meget imponerende. Tegle og Christian hadde lagt igjen silkehanskene hjemme og hadde meget god kontroll på Fortunas spisser. Stein Viggo gjorde en god debut på høyreback mens Torper seilet opp som kandidat til banens beste etter hands down storspill i denne kampen. Jostein kom inn etter at Stein Viggo måtte ut med en god, gammeldags strekkskade og gjorde sakene sine bra. Generelt sett virkelig imponerende av forsvaret.

På venstrevingen løp Myking opp og ned langs linja med en kondisjon som begynner å virker suspekt god. Ving er en krevende posisjon å spille, i hvert fall når man «er i så jævlig dårlig form, ass», jfr Jan Christian. På sentral midt løp Lars Mathias sine obligatoriske kilometere, etterfulgt av et «FAEN!» ved feilpasninger, gjerne 12 sekunder etter at pasningen fant sted. Anders HM *kremt kremt* la også igjen en god innsats og viste hvor nivået et par divisjoner høyere opp i systemet ligger. Nicholas kom inn for Jan Christian da man etterlyste litt mer løpskraft og fysikk på kant – og det skortet det ikke på. Asiaten valgte som vanlig å kaste seg frem å skli i absolutt alle situasjoner; pasninger, taklinger, innlegg, you name it.

Fortuna fikk sin scoring på frispark. Ballen ble slått rett på keeper Jonas the Thunderbolt som virket å ha tilsynelatende god kontroll. Dessverre viste det seg at vaselin på hanskene var en rimelig dårlig idé likevel, og ballen glapp til første og beste Fortuna-spiller, som dunket ballen inn i nettet. Sånt skjer, har skjedd før og kommer til å skje igjen.

Thomas ble avblåst for feilaktig offside for n’te gang og surnet etter hvert. Nok om det. Dessuten fikk Fortuna sitt andre mål på et eller annet ultragjerrig sleivspark vi ikke gidder prate mer om.

I pausen gjorde selvutnevnt manager Thomas sine vurderinger. Han hadde selvfølgelig analysert og studert spillemønstrene, formasjonen og hver enkelt spiller hos Fortuna og gjorde derfor noen veloverveide taktiske grep i pausen. Han byttet seg selv ut med Eric. Hva gjorde Eric? Dunket ballen i mål ved første anledning i det som skulle bli starten av en meget morsom omgang å spille for VSF-spillerne. «Alt etter planen», tenkte selvsagt Thomas.

I det hele tatt lagde Øystein og Eric usedvanlig mye kvalm på topp. Blant annet spilte Eric gjennom Øystein på blank goal etter å ha ignorert de desperate «Hit! Hit!»-hylene til en ekstremt feilplassert Lars MathiasØystein kom mutters alene med Fortunas keeper, og på veien dit vurderte han om han skulle chippe, runde keeper, sette ballen i krysset eller vippe den opp til seg selv og heade den i mål. Dessverre ble det i stedet ned med rullegardinene, og ballen ble blåst opp på rad 46. God stemning.

Underveis i annen omgang ble benken avbrutt av desperate brøl fra Lars Mathias.
«Øyh! ØYH! Jeg må bytte! Krampa tar meg! Jeg må bytte!!»
Selvutnevnt manager Thomas sendte umiddelbart Jan Christian i oppvarming og sa fra til dommer at bytte skulle foretas, før Lars Mathias stilte seg uforstående til det hele:
«Høh? Nei nei, faen. Ble bare så jævlig sliten. Mulig det var litt uheldig forklart, altså».

For en jævla gjeng.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s