Sjokkovergangen er et faktum!

VSFFC sjokkerer fotballverdenen ved å presentere tidligere kaptein, styremedlem og VSF-helt Ulrik C. Børresen, som 12.5.2014 signerte for de oransje og dermed returnerte til moderklubben!

Da IL Heming spiller høyere opp i divisjonene, var tilknytningsforholdet mellom dem og Børresen underlagt regler som krevde relativt hyppig møtevirksomhet mellom IL Heming og VSF. Forhandlingene hadde foregått i det stille, og det var først da VSFFCs CEO Strømme ble observert med IL Hemings representanter på et hotell i Svarstad at ryktemølla begynte å spinne. Det skulle likevel ta tre lange uker med forhandlinger og kompromisser før IL Heming omsider lot slipp på sin juvel i en gullkantet avtale.

I en kommentar til pressen uttaler Strømme:
– Vi er klar over at dette må ha kommet som et sjokk på de fleste, men med slike storsigneringer er det essensielt å holde kortene tett til brystet. Vi fryktet at andre klubber skulle hive seg inn i en budrunde og ønsket å fullføre avtalen i kulissene, the VSF way. IL Heming var forståelig nok mest interessert i å beholde gutten, og det var øyeblikk hvor vi trodde avtalen ville gå i stå. Jeg vil rette en stor takk til IL Hemings representanter for bestemte, men hyggelige forhandlingsmøter de siste ukene. Det er en glede å endelig kunne presentere vår egen Steven Gerrard tilbake der han hører hjemme – i oransje, hos VSFFC.

Videre uttaler Børresen:
– Ja, jeg er virkelig glad for å være tilbake. VSFFC har alltid vært, og vil alltid være, klubben i mitt hjerte. Da Strømme kom med tilbudet og planene han hadde lagt for klubben, kunne jeg simpelthen ikke si nei. Jeg gleder meg enormt til å trekke den oransje trøya over hodet igjen. Og jeg har én beskjed til supporterne: jeg er kommet hjem for å løfte pokaler.

Børresen er en av spillerne med desidert flest kamper for de oransjekledde, og med litt mer erfaring fra de øvre divisjoner, gleder VSFFC seg over å kunne ønske ham hjertelig velkommen tilbake i klubben!

Lagleder Thomas Strømme rett fra styremøte med Heming IL for omsider å kunne gjøre Ulrik Børresen klar til kamp førstkommende onsdag.

Lagleder Thomas Strømme (venstre) rett fra styremøte med IL Heming for omsider å kunne gjøre Ulrik Børresen (høyre) klar til kamp førstkommende onsdag. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s