VSFFC – Sørkedalen 3-3

Slurv i begge ender av banen sørget for at 3 mål ikke holdt til seier. Historien gjentok seg til det kjedsommelige da ett av Sørkedalens mål var et skudd fra 40 meter som gikk rett inn, og poengene ble derfor delt på Frogner.

Opprinnelig lagoppstilling:

Jonas

Brudal – Christian – Simen – Torper

Ketl – Lars Mathias – Ulrik – Nicholas

Eric Breit

Meier

VSF har stilt mannssterkt til enhver kamp denne sesongen, med gjennomsnittlig 17 spillere. Mot Sørkdalen – av alle – ble det derimot selvsagt kjempeforfall, noe som gikk på den alltid fraværende kondisjonen løs. Onsdager, folkens, er kampdag. Husk det.

weneedyou-440x344

Kort fortalt ble dette oppgjøret slik det alltid er. VSF styrer mesteparten av kampen, er til tider langt bedre enn Sørkedalen i banespillet, presser på, og får sjanse på sjanse, mens de grønnkledde på sin side er dødelig effektive.

Jonas the Thunderbolt måtte hente tre baller ut av nettet, men hans kommunikasjon og styring av forsvaret er ekstremt viktig. Christian og Simen var blitt advart mot Sørkedalens nr 9, Kim, han svære jævelen som vinner alt av hodedueller. Kim er en fin fyr. Han har verdens fineste bikkje og en kjæreste som alltid møter opp på kamp, i hvert fall mot VSFFC. Dessverre for ham, ble han stoppet med bravur av VSFs fantastiske stoppere.

Torper the Skull hadde ifølge ham selv en tung dag på jobben, men som den ærlige spilleren han er, la han ned en fortreffelig innsats og utgjør en meget viktig spiller for VSF på venstrebacken. På motsatt side leverte Brudal noen solide pasninger til Meier på løp, og utgjorde sammen med Ketil en relativt sterk høyreside.

På midtbane sentral spilte Ulrik nok en sterk kamp, og begynner å vise seg verdt vært eneste øre. Han dikterer i stor grad spillet og det meste går igjennom ham. Han leverte noen pasninger av skyhøyt nivå til både Meier og Ketil, som ikke klarte utnytte sjansene sine.

Lars Mathias la også ned en solid innsats, og med unntak av noen deilige bakoverpasninger rett til motspiller, ble det levert godt spill. Særlig imponerende var Ulrik sin millimeterpresise corner rett på pannebrasken til en Lars på 6 meter. Like imponerende var ikke headingen. Lars hadde forøvrig bursdag denne dagen, så:

7db951d76a940b5d593fe0a9233a1a9e

Nicholas la som vanlig ned en solid innsats før han måtte ut med krampe. Særlig minneverdig var øyeblikket da Nicholas spilte på en Meier som etter et forgjeves løp var 10 meter offside, etter at Meier febrilsk hadde bedt ham holde pasningen ved å rope «Nei! Nei! Nei!». «Åja, jeg syntes du sa «Her! Her! Her!», jeg», sa Nicholas. 

wtf

God stemning.

Eric Breit spilte i en relativt ny rolle i mellomleddet og leverte en ærlig innsats. Blant annet skaffet han straffesparket Ulrik – i motsetning til forrige gang han tok straffe på denne banen (vel å merke var det foran 2000 Lyn-supportere) – satte kaldt til side for keeper. Straffesparket må nok anses som relativt billig, all den tid den 190cm høye og 100kg i muskler tunge Eric falt overende da en liten pjokk dyttet ham i ryggen. Likevel et meget viktig bidrag, og litt karma, ettersom Meier hadde blitt voldtatt innenfor motstanders sekstenmeter uten å få straffe i første omgang.

last ned

Eric noterte seg dessuten for utligningsmålet etter et at et hardt skudd fra Christian gikk via ham og i mål.

Det meste av spissenes løping var det som vanlig Meier som måtte stå for. Han og gikk på løp hit og dit og kom også til de fleste av de største sjansene. Blant annet spilte Ulrik ham nydelig igjennom, før spissen banket kula over tverrliggeren. Også i annen omgang ble Meier spilt igjennom, men etter å ha spurtet 40 meter for n’te gang, ble gutten så sliten at avslutningen i hjørnet ble alt for svakt. Senere fikk han en sjanse til, etter nok et nydelig gjennomspill, men skuddet gikk i nettveggen.

suarexz

Det lå i hvert fall i kortene at en scoring nærmet seg, og heldigvis tok det bare 342 sjanser. Ketil brøt en pasning fra Sørkedal-forsvaret og gallopperte nedover langs venstrekanten, før han la knallhardt inn. Meier stormet fremover og kastet seg foran sin forsvarer, og stupheadet ballen knallhardt i hjørnet til 2-1. «Den, av alle sjanser, setter du?!», sa Lars Mathias.

598031-luis-suarez

Dessverre utlignet Sørkedalen to minutter etterpå etter noe tvilsomt forsvarsspill av de oransje.

last ned (1)

Uansett, målkontoen er omsider åpnet og Meier befinner seg på scoringslista. Der glimrer Erik Dahl med sitt fravær, men han skyter hardt, da.

Forøvrig leverte VSFs to mystiske ekstraspillere også solide bidrag.

Sørkedalen er nok et av de hyggeligste lagene i ligaen, med unntak av han klovnen på sidelinjen som klager på dommeren omtrent før kampen har startet. Likevel er det episk irriterende å nok engang avgi poeng mot et lag vi til tider er så til de grader bedre enn, særlig etter nok et insane langskudd – det ene målet fra slike distanser Sørkedalen får i året.

Nederst følger som vanlig avstemning på banens beste. Du kan stemme på opp til tre alternativer, men disse må hukes av samtidig ved første avstemming. Du må altså velge alt 1, 2 og evt 3, om ønskelig, og så stemme. Og jeg må minne om at det ikke – ikke – er lov til å stemme på seg selv. Dette ødelegger litt av moroa. Og kan PLEASE bare de som var på kamp avgi stemme, og kun én gang? Jeg dævver helt av at det er levert uproporsjonalt mange stemmer i forhold til folk som spilte kampen.

Én tanke på “VSFFC – Sørkedalen 3-3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s