Fjellstrand SK – VSFFC 5-0

Skrevet av: Jonas the Toy Boi Amundsen

Berger kunstgressbane, hjemmebanen til Fjellstrand, viste seg å være på Nesodden (eller Notodden, som noen presterte å si etter kampen). Denne rasstappen av en halvøy som er fylt av kunst, kultur og semi-alkoholikere med subsidierte hunder. Breit og Terje (hunden, ikke høyreback Brudal) fikk et ublidt møte med sistnevnte, men det ble ikke mer enn litt knurring fra begge sider. Ellers var det god stemning blant laget, som synes det var hyggelig å reise med båt og buss sammen, selv om Dahl ble skuffet når det viste seg at vi ikke skulle på leirskole i Danmark.

Framme på Nesoddtappen, holdt Fabian en liten pep-talk som førte til mye bra spill av oss store deler av kampen. Dessverre var det noen perioder det glapp, selv om førstemålet ikke kan klandres noen; straffe etter at Christian får en spiller løpt i seg. Dessverre ble skuddet satt over den berømte keeperhøyden, selv om Jonas gikk til riktig side nok en gang. Dessverre ingen fantasypoeng denne kampen. Etterpå lagde Christian en straffe på ordentlig, men da får ikke dommeren dette med seg, og balansen i universet var gjenopprettet.

Offensivt skapte vi noen halvsjanser av Dahl på venstre og Nicholas på høyre, men det ble mye nesten. Lars og Ulrik dominerte i midten til tider, men Fjellstrand kom stadig på overganger. Etter litt klabb og babb i forsvaret havner ballen hos venstrevingen til Fjellstrand som lobbet elegant over en lite spretten keeper. 0-2.

Fram til pause skapte Sjur mye på høyresida, mens Jakob kombinerte med Anders og Dahl på venstre sida og som hadde noen strålende gjennomspill til Håkon og Nicholas, uten at det ble de helt store sjansene. Vi gikk til pause med 0-2, men med mye bra spill i bagasjen.

2. omgangen ble en mer rotete affære; vi klarer ikke helt å løse opp og det blir mye fram og tilbake på midten. Breit og Terje (høyreback Brudal, ikke hunden Terje) kommer innpå som henholdsvis spiss og venstre back, mens Nordlandsbanden (Øystein og Henning) ble plassert offensivt et sted. 0-3 kom etter en overgang, og spratt forbi Jonas som må kjøpe seg nye keeperhansker snart. Så ble det nesten redusering av Henning, aka Fitte-Finn, med et vanvittig sykkelspark fra 2 meters hold; Vinderens største sjanse i løpet av kampen for øvrig, men ballen gikk utrolig nok utafor.

2. omgangen fortsatte med høy temperatur og en del halvstygge taklinger fra begge lag, så vi fikk med oss litt gule kort hjem til Oslo. Selv om vi har en del press, kommer 0-4 etter et «ræva» selvmål som går innom taska til Fabian og rett ned i stolperota. Da tenker Jonas at nok er nok og rekker å slippe inn et sleivskudd før kampen blåses av. 0-5.

Når det er sagt, må jeg si meg enig i Nicholas‘ kommentar om god stemning i laget på tross av et dundrende tap. Før båten gikk tilbake til Oslo, rakk til og med sjef over hovedsponsoren CockDenim.no, samt Fitte-Finn, å ta fram pikk og pung og ta et lite bad! Goooood stemning! Det var nesten som laget glemte at vi fikk et så urettferdig resultat etter å ha spilt nokså bra i store deler av kampen. For lagånden sin del, er felles avreise til kamp en kjempeidé og jeg tror avslutninga på årets sesong kommer til å bli bra uansett hvor vi havner på tabellen! Vi har uansett mange kamper igjen i høst, og et godt nok lag til å vinne dem også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s