For en sesongavslutning! VSFFC – Simensbråten 4-3

VSF avsluttet sesongen på beste vis etter å ha vunnet fire strake seiere på rad. Mye skulle klaffe for at fjerdeplassen (!!) skulle sikres, men etter kveldens seier, samt at Fortuna 2 slo Sagene 2, var VSF kun en Fjellstrand-seier over Kurdistan unna. 5. plass er likevel en historisk god tabellplassering, og meget sterkt gjort av de oransje!

Opprinnelig lagoppstilling:

Jonas

Anders HM – Ulrik – Fabian – Myking

Øystein – Christian – Lars Matihas

Gonzo – Henrik – Nicholas

Benk: Meier, Jostein, Håkon, Tegle

VSF startet kampen ekstremt godt og hadde i første halvdel av første omgang god kontroll på et Simensbråten klare for opprykk. De sortkledde har hatt en imponerende sesong, men etter å ha møtt 6. divisjons desiderte formlag, dro de tomhendte hjem fra ærverdige Frogner stadion.

Anders Heyerdahl Mathiasen fortsatte storspillet på høyreback. Men slepen teknikk og ekstrem ro med ballen dro han med den største selvfølgelighet av den ene Simensbråten-angriperen etter den andre. Meier satte derimot hjertet i halsen hver gang. Anders hadde til og med tatt skjegget, og så dermed ut som om han var 9 år igjen. Nice.

Fabian, for anledningen med litt skjegg, hadde sammen med Ulrik bestemt seg for revansje etter det forsmedelige 3-1 tapet mot Simensbråten sist. Fabian stanget unna det som måtte komme, samtidig som Ulrik spredte rundt seg med langpasninger. Et meget fruktbart samarbeid, og sammen med evigunge Myking på venstreback var forsvaret sterkt i kveld. Spissene til Simensbråten var dermed like forvirret som denne yndige rosen:

lol

VSF tok en velfortjent ledelse etter at Ulrik smalt sikkert inn 1-0 fra ellevemetersmerket.

ulrik

Likevel utlignet Simensbråten etter å ha skutt et frispark via muren og forbi en utspilt Jonas, før de tok ledelsen etter at han svære jævelen av en spiss de har fikk stå alene på 10 meter.

VSF ga likevel ikke opp, og Lars Mathias – Bjørnen – fortsatte å legge ned en stor innsats på midtbanen, og markerte seg dessuten med et par utsøkte gjennombruddspasninger. Også Christian spilte seg inn i supporternes hjerter med stor innsats, til tross for noen – hva skal man si – heller ukonsentrerte øyeblikk. Herlig å se på, og viktige bidragsytere til en nydelig seier!

Lars

Lars Mathias in da hooouse

Øystein the Sami Hulk hadde verken lagt igjen kreftene eller glosene hjemme, og det var mang en Simensbråten-spiller som fikk smake begge deler. Dessuten satte han en nydelig scoring ved å skru en corner rett inn i mål! Videre viste han utsøkt teknikk og danset seg igjennom Simensbråten-spillerne i takt til ristingen av ølmagen.

hwat

På topp bidro Nicholas med enorm energi, og det er lov å spørre seg om hvilke eksotiske legemidler som skal til for å få den kondisjonen verdens neste K-pop-stjerne har. Gutten kom til noen sjanser i første omgang og hadde også noen strålende innlegg som fortjente en bedre skjebne. Meget inspirerende innsats!

Ved siden av ham spilte Henrik og Gonzo, som begge besitter stor teknikk. Det vies stadig med spalteplass i diverse medier til ryktene om at Gonzo, som forøvrig er kompis med både Samir Nasri og Hugo Lloris (helt sant), nærmer seg en overgang til VSF. Strømme ble observert på et hotell med noen franskmenn etter kampen mot Simensbråten, noe som bidro til at ryktemølla fikk fart på seg. VSF handler likevel fremdeles spillere the VSF-way, dvs i kulissene, og journalistene venter i spenning.

jour

Is Gonzo signing for VSF?

Jonas the Thunderbolt/Shadowcat hadde sluppet inn to mål han lite kunne gjøre med,  og ellers vartet opp med noen strålende redninger. I annen omgang fikk han innfridd sin våte drøm om å dra den oransje trøya over hodet og spille som utespiller. Jeg tror jeg taler for de fleste når jeg sier at gutten imponerte langt mer enn en hadde våget å håpe på! Han løp hit og dit, hadde noen innlegg og dro seg jaggu forbi noen spillere i samme slengen.

Meier – Elgen – tok en for laget og gikk i mål for Jonas i annen omgang. Forsvaret gjorde jobben sin og det var ikke mye reservekeeperen ble involvert i. Elgen slang seg én gang, var ute og plukket en langball en annen gang og slapp inn et hardt skudd fra kort distanse etter at Simensbråten-spilleren hadde driblet av hele forsvaret. Dessuten var den 175 cm høye keeperen ute og bokset i feltet ved et frispark! Boksingen ble gjort med flat hånd – av alle ting – og ballen spratt derfor nydelig til rette for en Simensbråtenspiller på 9 meter. Heldigvis var det allerede avblåst for offside.

En Simensbråten-spiller skulle fyre av fra omlag 13 meter, og Meier ante muligheten for en tv-redning av dimensjoner og heftig med poeng i banens beste-kåringen. I stedet kom jævla Ulrik og blokkerte skuddet.

Meier forventer selvfølgelig sympatipoeng likevel, og særlig samtlige av Jonas sine tre stemmer om banens beste.

Du hørte meg.

Best slik.

pikk

Et heller stusselig forsøk på å kysse logoen

Publikumsfavorittene Håkon og Tegle var begge halvskadet, men kom inn i annen omgang. Håkon bidro med stor innsats, flair og energi, mens Den blonde fole noterte seg for to meget velfortjente scoringer! 3-3 og 4-3 ble dunket inn av den høyreiste gutten, og mannen ga i det hele tatt angrepet en helt ny dimensjon på topp. Etter å ha satt 4-3 ble han noe overrasket over å få en overlykkelig dverg av en keeper hengende rundt halsen før han hadde passert midtstreken. Fantastisk innsats av begge to!

Dessuten kom Jay the New baked father (Jostein) inn på høyreback og holdt fortet der. Han hadde videre et par nydelige langpasninger. Hans viktigste bidrag i det siste har likevel selvfølgelig vært at hans datter ble med Eric Breits to år gamle sønn i supporterklubben Biker Boyz, som nå huser hele to medlemmer!

Sesongen er nå over og VSF tok en historisk god plassering med å sikre 5. plassen, kun noen Fjellstrand-scoringer unna 4. plass. Selv om vi i starten hadde satt oss et hårete mål om opprykk, et håp som forøvrig ble knust etter bare tre serierunder, gir dette oss et flott utgangspunkt for neste sesong. Særlig inspirerende har de siste fire kampene vært, hvor vi tok de seirene vi trengte da det gjaldt som mest.

Det er viktig at så mange som mulig blir med videre! Styret er allerede i gang med planleggingen, og en kan forvente både treningskamper og diverse sosiale events – blant annet det beryktede 10-årsjubileet som alle  komme på – de nærmeste månedene.

Jeg vil rette en stor, stor takk både for kampene og de sosiale sammenkomstene til alle som har bidratt denne sesongen. Dere er en kjempegjeng og jeg tipper jeg snakker for de fleste når jeg sier jeg gleder meg stort til fortsettelsen!

VSF – SEFF!

blæsteFabian

 

 

Fett
Sluttposisjon sesongen 2014, 6 divisjon avd. 01: 5. plass (av 10).

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårete mål

duket for fail compilation

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s