VSF går for franskmann?

Det har lenge versert vage rapporter fra Frankrike om at franske Sofiane Cherief er på vei til den vestlige delen av Oslo. Ryktene økte i omfang etter at Strømme ble observert på et hotell med franskmannens representanter etter kampen mot Simensbråten, før de døde litt ut – inntil nylig.

Nå er visstnok Strømme og økonomiansvarlig Arne Gramstad i Paris for å forsøke å forhandle frem en overgang for den tidligere lagkompisen til Hugo Lloris og Samir Nasri. Overgangen forventes å være komplisert, med flere klubber som kjemper om Sporting Toulon Var-spillerens underskrift – deriblant Sørkedalen, Korsvoll og Kurdistan. VSF skal likevel ha et godt håp om å sikre seg den talentfulle angriperen, og satser på at Arne Gramstads tallknuseregenskaper og sjarmerende fjes skal sørge for et snarlig gjennomslag i forhandlingene.

– Jeg kommenterer ikke andre klubbers spillere, men det er klart han er et spennende navn, sier Strømme i en knapp kommentar på telefon fra Paris.

Cherief har tidligere uttalt at han har vært VSF-supporter siden han var 5 år gammel.

Fansen venter i spenning, og blir ikke mindre engasjert ved at VSF forventer ytterligere et par nye spillere til inn dørene på Frogner Stadion.

Stemmer ryktene? Tiden vil vise!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s