VSF går for franskmann?

Det har lenge versert vage rapporter fra Frankrike om at franske Sofiane Cherief er på vei til den vestlige delen av Oslo. Ryktene økte i omfang etter at Strømme ble observert på et hotell med franskmannens representanter etter kampen mot Simensbråten, før de døde litt ut – inntil nylig.

Nå er visstnok Strømme og økonomiansvarlig Arne Gramstad i Paris for å forsøke å forhandle frem en overgang for den tidligere lagkompisen til Hugo Lloris og Samir Nasri. Overgangen forventes å være komplisert, med flere klubber som kjemper om Sporting Toulon Var-spillerens underskrift – deriblant Sørkedalen, Korsvoll og Kurdistan. VSF skal likevel ha et godt håp om å sikre seg den talentfulle angriperen, og satser på at Arne Gramstads tallknuseregenskaper og sjarmerende fjes skal sørge for et snarlig gjennomslag i forhandlingene.

– Jeg kommenterer ikke andre klubbers spillere, men det er klart han er et spennende navn, sier Strømme i en knapp kommentar på telefon fra Paris.

Cherief har tidligere uttalt at han har vært VSF-supporter siden han var 5 år gammel.

Fansen venter i spenning, og blir ikke mindre engasjert ved at VSF forventer ytterligere et par nye spillere til inn dørene på Frogner Stadion.

Stemmer ryktene? Tiden vil vise!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s