Ryktebørsen

Mens folk og fe er i gang med juleforberedelsene, er saken en helt annen i transferkomitéen til VSF, hvor det jobbes på spreng med å få spillerstallen klar til opprykkssesongen 2015. Les om de ferskeste ryktene her, plukket opp fra diverse norske og utenlandske medier.

Spillere inn

Det ble tidligere spekulert i at VSF ledet kampen om Sofiane Cherief, etter at Strømme og økonomiansvarlig Gramstad ble observert på et hotell i Frankrike. Såkalte In The Knows (ITK) meldte så at Kurdistan måtte trekke seg fra forhandlingene etter at det ble oppdaget suspekte forhold rundt managerens mye omtalte ulønnede toårskontrakt. Slaget stod dermed i realiteten mellom VSF og Korsvoll, men Strømme kan nå bekrefte at VSF har trukket det lengste strået etter å ha kunnet tilby ligaspill på høyere nivå, finere biler, fetere drakter, bedre supportere og diggere damer.

– Spilleren er på vei til Vinderen for den medisinske testen og personlige forhandlinger. Han er fremdeles ikke vår spiller, og ingenting er sluttført. Vi håper å ha ham klar snart, sier Strømme til Vinderen Tidende.

VSF retter derfor søkelyset mot andre transfermål. De oransjekledde antas ha en minst en høyreback, en angriper og en midtbanespiller på listen.

Førstevalget på høyrebacken antas å være Thorstein Molden. Skeid har vært motvillige til å la backen gå, og har avvist interesse fra flere klubber i sommer. VSF har likevel nådd et gjennombrudd i forhandlingene etter å ha kunnet tilby en høyere overgangssum etter sponsing fra OTS Trading.

– Vi ville likt å ha ham med neste sesong, men vi forstår også at han vil prøve lykken andre steder. Jeg forventer ikke at han er her i januar, og ønsker ham lykke til videre. VSF er en flott klubb, sier Skeids trener Trond Bjerke.

Dermed virker det til at neste mann inn portene på Frogner stadion blir den solide backen fra Skeid. Verken Strømme eller Gramstad var tilgjengelige for kommentar, men såkalte ITKs bekrefter at det i hvert fall er kontakt mellom klubbene.

Videre har ryktene rundt «den neste Cristiano Ronaldo», den høyreiste teknikeren Mikkel Munthe-Kaas, intensivert de siste ukene. VSF antas å ha blitt overrasket å ha fått muligheten til å prøve seg på en spiller av slikt kaliber, men forventes å gripe muligheten med begge hender. Klubben ble satt på alerten etter at Munthe-Kaas la inn transfersøknad hos Lyn etter interne stridigheter.

– Jeg gidder faen ikke dette lenger! Jeg kler ikke rødt og hvitt, hører du? Jeg kler det faen ikke!!, utbasunerte Munthe-Kaas til paparazziene på vei hjem fra Star Gate på Grønland en fuktig lørdagskveld, fullstendig dritings.

Etter å ha googlet diverse supporterforum på nettet, er det klart at spilleren ville blitt tatt i mot med åpne armer av VSFs supporterskare.

Spillere ut

Terje Brudal ble for litt siden solgt for en undisclosed fee til en ukjent klubb.

– Det er synd å miste spilleren, men vi fikk en meget god sum for ham. Vi ønsker ham lykke til videre og takker ham for bidraget. Jeg husker innhoppet mot Ellingsrud, hvor han lagde en hel masse kvalm for venstrebacken deres, uttalte Strømme med en tåre i øyekroken.

Ryktene svirrer også rundt fremtiden til Jan Christian Borvik. En rekke klubber ligger langflate etter ham, og VSF skal være åpne for et salg dersom spilleren ønsker det.

Til slutt måtte nesten den absurde feiringen til Jonas Amundsen etter å ha reddet straffespark borte mot Ullern få konsekvenser. NFFs moralske komité fant det uforsvarlig å la spilleren vise seg i 6. divisjon igjen de neste månedene, og bannlyste ham for å spille og trene med klubben sin frem til juni 2015. VSF benyttet derfor anledningen til å sende keeperen på utlån frem til da.

– Ja, det er meget synd. Vi har anket avgjørelsen, så får vi se hvordan det går. Klubben gleder seg til å få ham tilbake, uttaler klubbens advokat Lars Mathias Enger. 

Det foregår altså mye bak kulissene på Frogner, og det blir meget spennende å følge utviklingen videre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s