VSF inngår kundeavtale med Torshov Sport

Er du lei av å utgi deg for å være en annen når du kjøper nye fotballsko? Er du lei av å si at du spiller for Korsvoll, Røa, Lyn eller Kurdistan? Er du lei av å lyve? Er du lei av å føle deg skitten?

Vel, den tiden er nå over! VSF kan kunngjøre at klubben har inngått avtale med Torshov sport, som innebærer at alle klubbens spillere får de til enhver tid gjeldende rabatter ved kjøp av utstyr og effekter.

For de som skal kjøpe seg fotballstæsj for første gang, så ligger Torshov Sport i Sandakerveien 35B 0447 Oslo. Dette er selvfølgelig litt vel langt øst for vestkantvante VSF-spillere, så ferdsel skjer på eget ansvar – men nå kan du i hvert fall rette deg opp i ryggen og stolt avgi et rungende «VSF – seff!» når ekspeditøren spør hvilken klubb du spiller for.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s