Cherief i boks!

VSF bekrefter at kjøpet av Sofiane Cherief fra SportingToulon Var omsider er sluttført. Franskmannen har underskrevet en langtidskontrakt og er dermed klar for spill for inneværende ssong. Og med det helles det kaldt vann i årene på en rekke klubber. 

Sofiane Cherief har preget ryktebørsene både her på den offisielle nettsiden og i pressen i ukesvis. Mang en klubb har ligget langflate etter franskmannen, men ikke overraskende var det de oransjekledde fra vest som trakk det lengste strået til slutt. Cherief ble i dag presentert for pressen, ved siden av en lykkelig manager Strømme.

– Det tar alltid litt tid å få i stand overganger for profilerte spillere fra utlandet. Men vi har vist før i dette vinduet at vi er ute etter å splashe cash på få spillere, men spillere som er i stand til å heve laget fra første minutt. Vi skal tross alt opp i 5. div. Sofiane var en vi virkelig håpet på, men siden det var en del klubber ute etter ham, dro det litt ut i tid. Vi er imidlertid meget fornøyde med å se ham i oransje, og han har sett skarp ut på trening, sa en munter Strømme.

– Ayes….i am…everrrrri…happy to be here, uttalte Cherief på sjarmerende franskengelsk.
– It isee….averriii.. gud club, with nice kits. The manachiere wantet me veri badelie, so i feel everi welcum here.

Fansen er allerede i ekstase, og nettet koker over av forventninger til den meget tekniske angriperen.

VSFFC ønsker Sofiane hjertelig velkommen til klubben, og vi gleder oss til å se ham i aksjon!

Sofiane

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s