Molden signerer for VSF

Thorstein Molden (31) har signert for VSFFC. Høyresiden til VSF begynner dermed å se meget sterk ut, og VSF FC er ventet å ha kjøpt de fleste av sine vintermål.

VSF har i vinter lenge jaktet en solid forsterkning i det eller så eminente forsvaret, og identifiserte tidlig den rutinerte høyrebacken fra Skeid. Forhandlingene pågikk en stund, før de rødkledde ga slipp på sin juvel. Strømme er meget fornøyd, og sendte forhandlingspartner Arne Gramstad på en velfortjent ferie i USA. Noen dårlige nyheter hadde han imidlertid å meddele.

– Ja, vi er strålende fornøyde, men Thorstein røk akillesen på trening nå på torsdag. Han er dermed ventet tilbake i ltt trening først om åtte uker, før han må trenes opp og matches forsiktig. Så vi får se om han blir klar før høstsesongen. Forferdelig, forferdelig synd. Men en sterk spiller er han, og vi gleder oss til å ha ham tilbake.

Molden var selv ved fattet mot.

– Ekstremt synd med akillesen. Heldigvis rakk jeg å underskrive kontrakten og få den offisielle hand shaken før treningen, så jeg blir i det minste lønnet under skadeperioden. Jeg satser på å dra en Svindal og slå sterkt tilbake!

OPPDATERT: klubblege Kim Schultz melder at det ved fullstendig avrivning kan ta 6 mnd til ett år før Molden er tilbake på banen, og at opptreningen alene kan ta bortimot 6 mnd.

– Jeg har tatt en titt på det, ja. Det ser ikke bra ut. At Svindal kom tilbake såpass tidlig, skyldtes at støvelen fungerer som en slags gips, som jo også er en del av behandlingen. Dette gjelder selvsagt ikke for fotballspillere – her er jo ankelen ekstremt utsatt. Han må nok smøre seg med tålmodighet og belage seg på en stund på sidelinjen, dessverre.

Dette er meget kjedelige nyheter for klubben og Molden selv, og vi krysser fingrene for at operasjonen går bra.

Thorstein

VSFFC ønsker Molden riktig god bedring, og håper på snarlig retur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s