PRE-SEASON

Sesongen nærmer seg med stormskritt. De oransjekledde fra Oslo vest gjør seg klare til å legge ut på en omfattende vinter-tour som del av forberedelsene til sesongen 2015. Det er arrangert en rekke treningskamper, og her får du vite hvor du kan se dem. Billetter selges over nettsiden.

Verdt å merke seg er at Ulrik nok dessverre spiller sine siste kamper i oransje (dog venter styret fremdeles på transfer-requesten). Klubben håper å ha en erstatter klar snart, og har derfor hentet inn den meget solide Jon Fredrik, som skal få prøve seg i noen kamper fremover.

Tirsdag 3. mars 2015
Motstander: Majorstuen FK
Bane: Tørteberg
Oppmøte: kl 19:30
Kampstart: kl 20:00
Dommer: Hans Christian Flytøren

VSFs oransje spillerbuss ruller opp til sitt første stopp, nemlig mot de himmelblå fra Majorstuen. Majorstuen FK spiller til vanlig i femte divisjon etter opprykk i fjor. Klubben har satt seg et hårete mål om nok et opprykk allerede i 2015, og det er ventet at VSF vil få god matching allerede i første kamp.

Tropp: Øystein, Mikkel, Torper, Fabian, Solstad, Lars Mathias, Mikael (keeper), Henning, Jon Fredrik, Nicholas, Eric Breit, Tegle, Jan Christian, Håkon, Åsbø.

Tirsdag 10. mars 2015
Motstander: Furuset
Bane: Furuset kunstgress
Oppmøte: kl 19:15
Kampstart: kl 20:00
Dommer: Furuset fikser

Pre-season-touren fortsetter østover, til Furuset. VSF skal møte Furuset i ligaen, og skal derfor få bryne seg på standarden i sjette divisjon allerede tidlig i mars. Det er ventet stor publikumsoppslutning, da VSF har en stor supporterskare etablert i øst. Billetter kjøpes gjennom dem.

Tropp: Thomas, Åsbø, Tegle, Fabian, Sofiane, Lars Mathias, Solstad, Torper, Eric, Sjur, Håkon, Jan Christian.

VSFFFFF

Lørdag 21. mars 2015
Motstander: Asker 3
Bane: Føyka kunstgress
Oppmøte: kl 11:15
Kampstart: kl 12:00
Dommer: Thomas Bønes

Bussen ruller så den lange turen vestover, for å møte de hvitkledde fra syvende divisjon. Spillerne er ventet å overnatte på Scandic i Asker, hvor strengt vakthold vil holde de tusener av fans utenfor. Spillerne er ventet vel hjemme igjen før Premier League sparkes i gang kl 16:00.

Tropp: Jostein, Solstad, Anders HM, Thomas, Axel, Sofiane, Lars Mathias, Fabian, Tegle, Torper, Mikkel, Mikael (keeper), Eric, Jan Christian, Jonas, Håkon, Øystein

Asker3Asker1

Asker2

Lørdag 28. mars 2015

Motstander: Grüner
Bane: Dælenga Stadium
Oppmøte: kl 14:15
Kampstart: kl 15:00
Dommer: Kenneth Ringvold

Oransje møter fiolett midt på Grünerløkka før spillerne tar påskeferie. Grüner spiller til vanlig i sjette divisjon, og skal dermed vise VSF hvor standarden ligger neste sesong. VSF ser frem til sin første kamp på ærverdige Dælenga.

Tropp: Åsbø, Lars Mathias, Axel, Håkon, Mikkel, Jostein, Simen, Sjur, Mikael (keeper).

Lørdag 11. april 2015    

Motstander: Setra FK                   avlyst
Bane: Haugerud kunstgress
Oppmøte: kl 13:15
Kampstart: kl 14:00
Dommer: Thomas Bønes

VSF runder av pre-season borte mot Setra FK fra syvende divisjon. Lagleder Strømme har tilfeldigvis møtt det som skulle vise seg å være Setras midtbaneterrier på fest, og det er ingen tvil om at begge lag ser frem til oppgjøret. Dette blir foreløpig VSFs siste kamp i sesongoppkjøringen, før alvoret sparkes i gang 15. april.

Tropp: Fabian, Thomas, Myking, Solstad, Lars Mathias, Jan Christian, Axel, Håkon, Øystein, Sofiane, Jostein, Simen, Anders HM, Mikael (keeper), Sjur, Jon Fredrik.

Oslo Fotballkrets tar sikte på at første ligakamp sparkes i gang allerede 15. april, noe som satte en effektiv stopper for det tradisjonelle oppgjøret mot Korsvoll. Dersom det skulle vise seg at sesongen først starter uken etter, vil VSF ha siste treningskamp på de blåkleddes kunstgress. Mer informasjon vil i så fall komme, og billetter legges ut for salg straks dato er spikret.

VSF – seff!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s