Jutul – VSFFC 6-3

Forrige onsdag reiste vi til Skui, som ligger på ytterranden av Bærum, ja, nesten i Hønefoss. På denne utrolig fine sommerdagen var det kjedelig at de hadde plassert fotballbanen sin i et høl bak en haug. Dermed ble det 2 x 45 minutter i skygge, og det så ut til å prege VSF noe. Jutul hadde skaffa en drøss med juniorspillere, som virka som de hadde vært på Tine Fotballskole hele sommeren. De løp og løp, og lå så tett innpå oss at Øystein fant ut at noen måtte settes på plass. Det endte med et klokkereint treff rett på videokameraet til Jutul (av en eller annen grunn skulle de ha dokumentasjon av kampen), og kameraet gikk kontant i bakken. «Vi trenger verneutstyr», lød det fra tilskuerbenken, som for øvrig var foreldrene til halve laget. Jutul tok ledelsen etter et langt oppspill som spissen deres dempa vakkert med handa og satt i mål. «Ingen hands», sa dommeren, som forresten stod plassert på andre sida av banen og som heller ikke kompenserte dette med det såkalte falkeblikket. 2-0 kom etter en farlig lang fot fra en Jutul-spiller, som godt kunne vært dømt for farlig spill. I andre omgang snudde kampen fullstendig ved at undertegnede tok et langt innkast til HM junior, eller Jakob som han helst vil bli kalt for å ikke bli forvekslet med tissen til storebror, som dundra ballen i krysset fra 30 meter på halvvolley. Så gjorde Jakob omtrent det samme, bare vakrere, og sørga for utligninga. Kort tid etter satt Axel inn en heading etter et knallhardt innlegg fra Marius. Fra 0-2 til 3-2 på 15 minutter. Dessverre kom dommeren i fokus da han unnlot å dømme gult/oransje kort og frispark da Axel ble meid ned som bakerste mann. Det endte i stedet med at Jutul fikk straffe og utligna, før de fikk 4-3 etter klabb og babb. Jonas gikk her i mål for Mikael som fikk seg en trøkk på det siste målet. På slutten rakna det litt og vi slapp inn to kontringsmål litt for enkelt. Axel fikk sjansen til å redusere på straffe på stillinga til 3-5 som han dundra i krøsstanga. Om det finnes fine straffebom, var denne en av dem, og symptomatisk for at vi ikke hadde marginene med oss.

/Jonas

Vi har måttet endre på BB-pollen pga. at WordPress har sluttet med avstemninger. Det følger nå en egen link til avstemningen. Reglene er som før – de som var med på kampen kan stemme på inntil 3 spillere som fortjener BB-prisen.

Trykk på linken for å avgi din(e) stemmer: https://no.surveymonkey.com/r/LC8L2FP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s