Sørkedalen – VSFFC 0-6

11881662_746649275444653_1230311095_n

Vår erkefiende Sørkedalen tok imot oss på Friggfeltet med få innbyttere; vi hadde 6! VSF holdt et svært høyt nivå gjennom hele kampen med presise pasninger, gode avslutninger og solid forsvarsspill. Fabian spilte Erik gjennom fint på venstrekanten som dribla seg til en korner. Denne ble slått hardt inn av Lars, som havna på et Sørkedals-hode og rett i kassa. 1-0. Så kom Jakob igjen til sin rett med et velplassert skudd på en retur. 1,5 mål i snitt er ikke verst for en nykommer! 3-0 kom på et hardt innlegg fra Axel, som endte på hodet til Tegle. En strålende forsvarsrekke bestående av Torper, Fabi, Åsbø og HM senior sørga for at det kun ble et skudd på Jonas hele kampen (med unntak av det skuddet som jeg kontrollerte i tverrliggeren i andre omgang), og nøytaliserte Sørkedalens egen superstar: Kim. Midtbanen med Øystein og Lars kontrollerte også totalt på midten og raske spillere som Mikkel, Jakob, Erik og Nicholas var rett og slett helt råe med ballen. I andre omgang kom Jostein (spiss), Jon Fredrik (høyreback) og Kim (midtstopper) på banen, og med så mye kjekk ungdom kunne ikke det gå feil. VSF var skjerpa hele veien og Axel scora på en assist fra Jon, muligens på hodet? Dermed satt Nicholas, som bokstavelig talt var overalt på høyresida i hele andre omgang, inn et skudd etter en retur fra Erik. På dette tidspunktet begynte det å bli farlig mørkt på Tørteberg, og jeg så bare så vidt at Axel satt inn 6-0 etter assist fra Mikkel. Det eneste skåret i gleden var at Erik så til de grader blei grisetakla på god gammel Østfold 7. divisjon-stil, og fikk seg en ordentlig trøkk på leggen. Forhåpentligvis ble ikke Nadderud-gutten og selveste sjefen for sponsor Cock, jeg mener Rock Denim, skadet for lang tid. Dette ble en usedvanlig hyggelig kveld på Majorstua, hvor hele laget må ta æren for at vi holdt nullen, scora fine mål og holdt trøkket oppe helt til sola gikk bak Holmenkollåsen. 6-0! VSF SEFF BJEFF!

Trykk på linken for å avgi din(e) stemmer: https://no.surveymonkey.com/r/LCMQNXM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s