Grasrotandelen

Trykk her for å støtte VSFFC med DIN grasrotandel!

«Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å knytte til deg er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta Grasrotandelen av det du har spilt for.» -Norsk Tipping

Slik finner du VSF FC / Vinderen Sportsforening:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp Vinderen Sportsforening, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

• Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. (Vinderen Sportsforenings organisasjonsnummer: 993 543 365)

• Du kan også søke fram Vinderen SF på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Lov å bytte lag

Når du først har registrert et lag som du vil støtte, står du fritt til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare ett lag om gangen. Det er med andre ord fullt mulig å støtte for eksempel Vinderen Sportsforening i en periode, for så å bytte til en helt annen organisasjon, lag, klubb eller forening. Du har alltid full oversikt over hvem du støtter. Grasrotmottakeren din står nemlig oppført på spillkvitteringene dine. For de som ikke ønsker å støtte noen spesielle, vil det også være mulig å reservere seg helt fra Grasrotandelen.

Husk at det er Norsk Tipping som gir 5 % av din tippeandel til den organisasjonen, laget, klubben eller foreningen du ønsker å støtte. Det vil altså ikke koste deg en eneste ekstra krone!

Mer informasjon finner du på http://www.grasrotandelen.no eller http://www.norsktippig.no

Grasrotandelen – Vervebrev – VSF FC.pdf
Grasrotandelen – Strekkode – VSF FC.pdf
Grasrotandelen – Vervekort – VSF F.pdf

8 tanker på “Grasrotandelen

 1. Hej Dorthe!! Hip hurra og tillykke med ff8dselsdagen!!!…Der var en lille krebs(Thea), som skrev jeg lige skllue kikke forbi din blog 😉 og sf8rme om jeg ikke har vundet din blog candy!!!!!!!!!!!!! Yeah og jubiii. Sikke heldig jeg dog er 😉 Tusinde tak Dorthe! Jeg sender dig lige en mail….og da min blog har ff8dselsdag inden le6nge har jeg ogse5 lige lagt lidt candy pe5 min blog :-)))Tusinde tak for den dejlige solskinsdag 😉

 2. Hej Nadialine!Vil gerne starte med at sige, god hvor din blog er lækker og hvor er du smuk! Jeg vil gerne fortælle om aften hvor jeg endelig havde fået lokket min bedste veninde med i byen, da hun er mere hygge typen. Jeg vidste med det samme at vi bare skulle have en lækker aften sammen. Vi brugte flere timer på at gøre os klar, og jeg havde selvfølgelig købt et par nye flotte sorte pailletstiletter på ca 15 cm. Dem ville jeg jo gerne have på, og det så så flot ud. Min veninde og jeg fandt så et par søde fyre at danse med, men på det tidspunkt begyndte mine fødder at gøre så ondt at jeg slette ikke kunne gå ud af stedet, så jeg fik fyren til at bære mig over på en af stolene, og vi endte begge med at få deres telefon numre. Som sagt, en dejlig aften! Den var perfekt, også med dårlige fødder!Knus Clara!

  • Thanks for making a sfeicpic post about this! I know I have been negligent in doing so. It wasn’t out of lack of support, but rather lack of time to gather my thoughts. I was planning on attending our local party, but I did not have child care nearby. I really did not want to take my little one to a crowd of folks. I trust that 99% of the folks are wonderful, but it only takes one and there are talks of lefty whackos infiltrating the crowd because they can’t stand it when other people exercise their Constitutional freedoms. Jerks.

 3. Jea – din blog er samlet utrolig inspirerende på mange forskellige områder, du er ærlig omkring dine tanker, holdninger, meninger og om hvem du er. Jeg kan personligt rigtig godt li’ alle dine små fifs og tricks til alle de søde alternativer af mad, at du deler ud af hvilke muligheder der er. Dernæst er jeg mere eller mindre afhængig af de mange lange tanke blogs – du får sat ord på mange af de tanker som man selv går med, men som man ikke har muligheden for at lufte – og det er fantastisk. Tak!Og til sidst kan jeg kun sige at jeg enormt godt kan li hele den positive, men bestemte atmosfærer der er i dine oplæg – jeg mener hvis ikke du kan skabe god karma, hvem (undskyld mig) fanden kan så.

 4. Har haft den udsf8gte fornf8jelse at le6se bogen pe5 engelsk. Der er ingen tvviil om, at C. Grey er godt beskrevet, og hele hans historie og person er da ogse5 temmelig interessant. Men hvorfor denne bog er blevet se5 hypet, det forste5r jeg simpelthen ikke. Det er mummyporn i yderste potens, og det bliver sgu bare lidt tamt og langtrukkent at le6se om le6derrum, le6derse6der, le6derpiske, le6derhe5ndjern, le6derbukser, le6dergabestokke og le6der le6der le6der 🙂

  • Tillykke til de heldige virnede!uh – Holland. Vi overvejer Holland som ferieme5l til sommer – Har du nogle gode fif og ideer til steder, man bare SKAL besf8ge eller Mc5 se? Et godt setd at bo mm. Eller hf8rt om dem fra din bror??Mange hilsnerSkt.Helena

 5. Right here is the perfect wweb sitye for everyone who hopes to find out about this
  topic. You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a topic which hhas been discussed for years.
  Great stuff, just great!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s